Work the World

This was our second office refurbishment in less than two years for Brighton-based Work the World, who provide worldwide placements for medical students. 

They wanted a simple refurbishment to reflect their company ethos and to provide a comfortable, welcoming office for their employees, and clever space planning was essential for this expanding company, as they needed more space to collaborate. 

Rocket Projects completed a five-week commercial refurbishment of their new office space, just off the famous Brighton seafront.

By constructing partition walls, we created a boardroom and two private offices, and left the remainder of the space open plan. We also transferred their entire lighting system to LED, to save energy and money. High-quality signage was commissioned to inject their brand into the space. 

A kitchen area also emerged, with the big windows allowing sunshine to stream in, and modern breakout furniture and a calming colour scheme to encourage staff to relax. The flooring was provided by Desso, and this project was the first to incorporate their new Fusion range, where colours blend into each other for a seamless aesthetic.